Lakossági tájékoztató

 

Ahogyan az bizonyára Ön előtt is ismeretes, a járványügyi helyzet fokozódásának okán különböző óv-, illetve megelőző intézkedések megtételére kényszerültünk kezelt betegeink, a lakosság, valamint saját magunk védelmében.

Ezen intézkedések következő elemeként – az átmenő forgalom lehetséges minimalizálásának érdekében – 2020.11.06-tól lezárásra került a Balassi Bálint úti porta mind a gyalogos-, mind a gépjárműforgalom tekintetében.

Az intézményünkbe érkezők a Bástya utcai portát, valamint az ott kialakított parkolót használhatják, mely az új szabályozás értelmében díjmentesen áll a kórházba érkező betegek és hozzátartozók rendelkezésére.

Ez alól az OMSZ és betegszállítás munkatársai, a mozgásukban korlátozott személyek, a behajtási engedéllyel rendelkező kórházi dolgozók, illetve szállítóink képeznek kivételt, akik fenti dátumtól kezdődően – átmeneti időre – használhatják a Bástya utcai portát a gépjárművel történő behajtás céljából.

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, a jelen levélben leírtakról a vezetése alá tartozó kollégákat tájékoztatni, valamint az abban megfogalmazottakat maradéktalanul betartani/betartatni szíveskedjen!

Kérem továbbá, a behajtási rend megváltozásáról a kórházzal kapcsolatban álló partnereit/praxisában lévő betegeket is tájékoztatni szíveskedjen!

Fentiekről a lakosságot információs csatornáinkon és a helyi média segítségével tájékoztattuk. A részletes tájékoztatót a https://askhatvan.hu/lakossagi-tajekoztato-az-intezmenyi-szuropont-athelyezeserol/ webhelyen található.

 Segítő közreműködését és megértését előre is megköszönve!

 

Tisztelettel,

dr. Stankovics Éva

főigazgató